Sabun Al-Razi Best!!

REVIEW Sabun Al-Razi —> Sabun Al-Razi Best!! |

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call -0124961873

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. rezeki lagi nih.. heee.. dapat Sabun Al-Razi dari Embun Beauty House.. Memang sedang dalam proses nak membeli sabun Al-Razi pun, sebab sabun teman dah tertinggal kat kg masa Hari Raya Haji hari tu.. sedih betuii.. baru je buka sabun tu.. alahai.. sayang aje tertinggal kat kg.. takpelah.. balik kg nanti leh amik.. hu3.. hope sabun tu tertutup rapat laa.. kalau terbuka kang takut masuk menda2 lain lak.. ulat ke.. hu3..

Sabun ni memang sesuai dengan teman yang mana selalu sangat bermasalah, kadang berminyak terlebih, kadang kusam, kadang berjerawat sampai jerawat batu bapak beso nya tumbuh berkoyan2 kat muka ni.. Haa.. yang dalam gambo atas tu muka teman sekarang.. Semua kerana teman pi makan suplemen jenis herba (teman tak sesuai produk berupa herba sebab panas kot) Tu yang jadi berjerawat muka ni.. kalau jerawat kecik2 takpe.. ni jerawat beso2 kottt… sakit lak tu.. huwarggghhh.. tensionnn!! sekali lupa diri jap, tangan pi picit plak jerawat tu.. haiyooo.. jadi lebam sudaa.. korang jangan tiru aksi ini tau!!

hemm.. taktau nak kata apa dah.. tension dan sedih weh.. kalau dok umah je takde lea teman nak heran sangat.. tapi bila kita yang jenis keluar bekerja ni, memang terasa terganggu lah dengan keadaan muka yang penuh jerawat.. ye tak? nak berhadapan dengan orang pun tak konfiden lagu ni..

Dulu kalau muka jadi camni teman guna sabun Al-Razi dengan Krim Herba Kemboja je dah surut dah surut jerawatnya.. pastu hilang terus tak tumbuh2 dah.. tapi sejak tak guna dua produk tu, muka mula tumbuh jerawat, pastu makan plak suplemen herba, lagilah beranak pinak jerawatnya naik.. aiyakk! sedih wooo.. sib baik hari ni dah dapat guna Sabun Al-Razi balik.. Yeayy!! Nanti teman buat Review dnegan gambar sekali selepas guna sabun ni.. tengok perkembangan jerawat teman camne.. heee.. mesti kornag teruja nak beli sabun Al-Razi ni nanti tau!! Percayalahh!!

So, teman berpuas hati pakai sabun ni.. sangat2 puas hati.. tQ buat Embun Beauty House yang telah memperkenalkan sabun ni kat teman.. heee.. sayang kamuuu… Haa.. kalau kornag pun hadapi masalah yang sama macam teman ni.. elok sangat korang beli sabun ni.. sangat2 ok tauu.. haa.. kalau nak murah beli aje dekat Embun Beauty House ni.. senang.. bagi yang tak tahu n tak kenal lagi Sabun Al-Razi ni.. meh kita baca serba sedikit pasal sabun HOT nii.. hehehehehehe.. jom!

!! SABUN AL – RAZI !!!
Untuk Order :

pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call -0124961873

1 PACK = 2PCS
HARGA ASAL : RM63.00 WM / RM69.00 EMHARGA PROMOSI : RM40 WM/ RM55 EM
Sabun Al-Razi diperbuat daripda bahan semulajadi yang Mampu merawat Serta menyelesaikan masalah kulit Anda!!marilah memcubanya bagi melihat hasilnya seawal 3 hari!..

Sabun AL-Razi merupakan kombinasi HERBA SEMULAJADI,BEBAS BAHAN KIMIA,serta HALAL bagi merawat masalah kulit sepertiĀ *Jerawat/Jerawat Batu*blackhead/whitehead*Pori-pori terbuka*Pigmentasi*Mencerahkan bahagian muka & badan*Meratakan tona kulit muka,*Mengurangkan kedutan.*Ianya juga boleh menghilangkan jeragat,*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

KEBAIKAN RAMUAN SABUN AL RAZI:
ALOE VERA/LIDAH BUAYA ->
boleh merawat parut jerawat,bekas luka dan mengurangi keradangan kulit muka,ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang terbakar sinaran matahari
TEA TREE OIL ->
untuk mengatasi kulit berjerawat. Kandungan anti bakterianya efektif untuk mengecutkan jerawat yang meradang.
OLIVE OIL ->
membantu pengelupasan sel-sel kulit mati,pemakaian minyak zaitun pada tubuh juga membuat kulit .
EKSTRAK TIMUN ->
Baik untuk kulit kering, kulit yang terbakar sinar matahari, kandungan vitaminnya yang tinggi serta melembapkan kulitkandungan mineral sangat membantu mengatasi kekeringan kulit.
EKSTRAK Vitamin C ->
mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi
EKSTRAK BAWANG PUTIH ->
merawat jerawat batu paling berkesan serta Melembutkan kulit wajah
EKSTRAK SERAI ->
manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka

Nak share cara nak guna sabun al razi ..
basahkan muka dgn air suam, bilas dgn air sejuk/air biasa. Sapu rata sabun ke muka bermula dari dahi biarkan seketika …..kemudian bilas …. Lap dgn tuala bersih.
nak kesan lagi cantik….amalkan makan supplement ..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call -0124961873

Review Collagen Crystal Eye Gel –> Collagen Crystal Eye Gel Terbaekk!!
Abaikan muka pelik tak senonoh teman ni yea.. hahahaha.. sendiri tengok pun kelakor giler.. takpe.. takpe.. review punya pasai.. heee.. Hu3.. haa.. ni teman saja gatai pakai . tak sabo2 yea.. ha2.. bukan apa.. hari ni kan hari Jumaat.. semua sibuk menunaikan Solat Jumaat.. gerenti takde sape yang nak mai kedai, So, teman pun menyibukkan diri pakai menda ni.. ehehehehe.. sejukkk aje rasa mata ni.. segar aje tau! betuiiii.. tak tifuuuu.. korang tak caya try beli dah cuba sendiri.. memang OK tau.. buka2 je tadi, dark circle dah kurang.. Yeayyyy!!! heee..

Bawal Cantum
Pritzel
Embun Beauty House
MZ Secret Slim
Marine Essence

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call -0124961873